Философия

CARLIEUKLIMA Srl произвежда лъчисти отоплителни системи за всякакви помещения, от индустриални и търговски зони до спортни зали и църкви, както и системи за климатизация на училища, болници и обществени сгради от всеки вид.

CARLIEUKLIMA Srl е модерна, динамична компания със солиден опит и традиции. Нашата добре структурирана компания предлага пълен набор услуги - от проектиране до техническа поддръжка. Ние разполагаме с добре организирана предпродажбена мрежа и сервизно обслужване.

Стратегическият ни избор бе да се концентрираме върху лъчистите отоплителни системи и да фокусираме вниманието си върху комфорта на заобикалящата ни среда и възобновяемите енергийни източници. Всичко това доведе CARLIEUKLIMA Srl до предизвикателството да разработи широка гама от високотехнологични и новаторски продукти.

Сърцето и душата на CARLIEUKLIMA Srl е нашият изследователски и развоен отдел, чието ежедневно задължение е да разработва новаторски продукти. Използването на най-новите технологии в областта на пестенето на енергия и опазването на околната среда винаги са били наш приоритет.

Здраво стъпила на основата на UNI EN ISO 9001:2008 , сертификат за качество на продуктите си, CARLIEUKLIMA Srl следва корпоративната си философия, да задоволява специфичните нужди на клиентите си за отопление и комфорт в големи помещения и отделни работни места.

loading pictures...