Новини

TRAFILERIE CARLO GNUTTI ИЗБРА CARLIEUKLIMA

22 March 2013
TRAFILERIE CARLO GNUTTI ИЗБРА CARLIEUKLIMA

Фирмата е със седалище в Киари, провинция Бреша - Италия, основана е през 1947 г. за производство на полуготови продукти от месинг и алуминий. През 1968г. намалява обработката на алуминий, за да съсредоточи вниманието си върху производство на полуготови медни продукти и по този начин в кратък период се превръща една от основните отправни точки за целия свят.

В някои отдели, почти на всички засегнати области беше необходима подмяна на съществуващите отоплителни инсталации с лентови лъчисти излъчватели EUCERK, а за ограничена част от сградата със светли лъчисти излъчватели EUCERAMIC: решението, предложено от Carlieuklima се оказа единствено печелившо.

Ниска консумация, равномерна температура в необходимите зони, оптимален комфорт за работниците и липсата на въздушни движения, гарантирани от лентовите лъчисти излъчватели EUCERK, са причините, поради които TRAFILERIE CARLO GNUTTI, придържайки се много внимателно към строгите закони за опазване на околната среда, избра системите на CARLIEUKLIMA.

За повече информация прочетете приложен бюлетин.