Новини

Новият уебсайт carlieuklima.com вече е онлайн!

28 May 2010
Новият уебсайт carlieuklima.com вече е онлайн!

Нашата компания присъства в интернет с нова визия и елегантно оформление. Новата структура дава възможност за бърза консултация, като по този начин се опитваме да бъдем полезни както на технически лица и експерти, така и на всички непрофесионалисти, които имат интереси, свързани с лъчистите системи за индустриално или битово отопление.

Тази нова визия разкрива целия иновативен дух и динамизъм, с който Carlieuklima работи, опирайки се на десетилетния си опит и традиция.

Carlieuklima.com сега е на разположение на Италиански, Английски, Руски и Български , но ние работим, за да предоставим сайта и на други езици.
Информацията е динамична и ще бъде актуализирана постоянно. Всяко изделие от продуктовата гама на Carlieuklima е представено в общ план, а след това детайлно е разгледано в технически таблици и спесификации. В раздел галерия показваме продуктите нагледно. Детайлното описание на нашите изделия се намира в техническата област.
Лесно може да определите какво оборудване е необходимо за вашите нужди - достатъчно е да изберете тип отопление/охлаждане или да посочите големината и предназначението на Вашето помещение. По този начин дори най-неопитният потребител би могъл да определи това, от което се нуждае. След като подберете оборудването, за по- детайлно решение и оферта може да попълните и въпросника.

Ако се регистрирате в техническата облaст, ще имате достъп до технически ръководства на изделията, чертежи на autocad, сертификати, инструкции за експлоатация и други. Техническите специалисти и сервизните центрове ще открият в този раздел необходимата им професионална информация.
Сайтът е структуриран ефективно и по този начин предлага пълно и комплексно обслужване. Новаторският дух, който ни отличава от години, със сигурност не липсва и в мрежата.

Отделът за научни изследвания и развойна дейност стои в основата на нашите успехи, разработва новите технологични решения, създава новите продукти и оптимизира съществуващите.
Използването на най-съвременна техника винаги е свързано с пестене на енергия и грижа за околната среда. Този стратегически избор ни накара да се фокусираме върху лъчистите системи, комфорта в помещенията и възобновяемата енергия. Следвайки този път на развитие, ние създадохме широка гама от иновативни продукти.
Молим, регистрирайте се, за да получавате бюлетин с последните ни разработки!

Запознайте се с нашия сайт!